Psiholog Tudorel BUTOI – Președinte de Onoare
Lt.col (r) psihosociolog Cornelia PRIOTEASA – Președinte

A absolvit Facultatea de Psihosociologie la Universitatea din București, 1998, specializarea psihosociologie, profilul sociopsihopedagogie;
MASTER – Politici Sociale Europene, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială,  Universitatea din Bucureşti, specializarea politici sociale europene;
MASTER Analiza informatiilor, Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, specializarea – analist de informaţii.
Comisar Sef Politie Psiholog Marius-Florin MIHAILA  – Vicepresedinte

A absolvit Facultatea de Psihologie și Sociologie, specializare Psihologie și Sudii post-universitare în psihopedagogia educației integrate la Universitatea de Vest din Timișoara.
Este Doctor în Psihologie la Universitatea din București, angajat al Ministerului de Interne din anul 1999, având specializarea de psiholog expert în detectia comportamentului simulat prin tehnica poligraf. A fost coordonatorul rețelei poligraf din Politia Româna (2005 – 2009), iar din anul 2017 este Lector Universitar Doctor la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București – psihologie judiciară, Departamentul de Științe Comportamentale. In prezent ocupă funcția de Inspector Sef al IPJ Sălaj.
Colonel (r) Prof. Dr. Nicolae ȘTAINER – membru de onoare

Col (r) Assoc Professor Nicolae Steiner, MD, PhD is Professor at the Titu Maiorescu University in Bucharest, Romania. He is a former NATO International Expert, Member of the EU Health Security Committee and Chairman of the ad-hoc working group on Critical Infrastructure Protection in Health Care systems of NATO JMC. He is an Honorary Member of the National Disaster Medical System, USA, and Member of the International Emergency Management Society, He was a national representative in Joint Medical Committee of NATO for more than 10 years between 1996 and 2006.
Prof. Emerit dr.ing. Nicolae GOLOVANOV
Colonel medic Decebal POPESCU

Specializarea medicină internă și medicină de urgență, Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu” Focşani.
Col. (r) Radu ANDRICIUC

A absolvit Academia Tehnică Militară, Facultatea de Construcții,  în 1981. Are o carieră militară de 37 de ani, în toată acestă perioadă a ocupat diverse funcții de conducere și comandă în Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. In 1995 a absolvit cursul de perfecționare în protecție civilă și a lucrat, până la trecerea in rezervă, în domeniul managementului situațiilor de urgență, componenta protecție civilă.
Psihosociolog Ana-Maria MOROZOVA

A absolvit Facultatea de Psihologie-Sociologie la Universitatea Spiru Haret din București, specializarea psihosociologie, profilul sociopsihopedagogie;
Este specialist în domeniul Sanatatii si Securitatii în Munca si Situatii de Urgenta, din anul 2014, cu experință în organizarea și sustinerea Sesiunilor de Instructaj și a cursurilor de
Prim-Ajutor în colaborare cu reteaua privată de sanatate Regina Maria.
Psiholog Cristina DUMITRAN

Este doctorand în sociologie în cadrul Școlii de Studii Avansate a Academiei Române – Institutul de Cercetare a Calității Vieții și ofițer în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor- Direcția Inspecție Penitenciară. Domeniile de interes includ Politicile sociale și calitatea vieții în general, dar și cele specifice sistemului penitenciar.
Comisar  șef de penitenciare, psiholog Carmen MATEI

Licențiată în asistență socială și psihologie, este director al Centrului Educativ Târgu Ocna, instituție publică cu personalitate juridică, în subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor.
Avocat Marian ȘATALAN

Avocat , membru al Baroului Bucuresti din anul 2004.
Consultanța în calitate de consilier în elaborarea proiectelor  de lege  la Parlamentul Romaniei.
Activitate jurnalistica de redactor si purtator de cuvint la Revista de Criminalistica din România
Prof. Nicolae CUNCEA

Traducător  si profesor de limba franceză,  în prezent pensionar. A lucrati în cadrul Academiei Militare, Centrul de Limbi Străine. Din 2015 până in 2018 a predat limba franceză la Academia de Limbi Străine a Confederației Interaliate a Ofițerilor în Rezervă CIOR – NATO.
Prof. Elena IONITA

Traducător și interpret de limba engleză si franceză, bibliotecar la Bibiliteca Academiei Române.

 

Prof. Univ. Dr. Gabriela SERBĂNOIU

Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, Facultatea Politie de Frontiera, Departamentul de Limbi Straine (engleză). 

Dr. Irina Airinei VASILE

Absolventă a Facultății de Filologie a Universității din București, Studii postuniversitare în Administrație publică la Școala Națională de Științe Politice și Administrative, Doctor în Filologie al Universității București (CUM LAUDE), Master în Studii Iudaice la Universitatea București, Bursă de studii la Institutul de Studii Iudaice PAIDEIA, Stockholm, Internship la CEDEFLES FLE la Universitatea din Louvain la Neuve